Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Onterechte terugvordering TVL?

Ik wend mij tot u inzake een kwestie betreffende beslaglegging op mijn zakelijke rekening, voortkomend uit een terugvordering van diverse TVL-bedragen. Voor de periode waarin de TVL werd verstrekt, zijn er geen inkomsten gegenereerd, waardoor ik van mening ben dat de terugvordering ongegrond is.
Mijn bedrijfsactiviteiten zijn al geruime tijd gestaakt, en ik heb sindsdien het bijbehorende pand verlaten, wat heeft geleid tot het missen van belangrijke correspondentie hieromtrent.
Het incassobureau heeft persoonlijk contact gezocht bij mijn woonadres. Desondanks mijn poging tot overleg en het verstrekken van bankafschriften ter onderbouwing van mijn standpunt, werd ik doorverwezen naar de rechtbank. Vervolgens verwees de rechtbank mij door naar het ministerie. Helaas heb ik, ondanks diverse pogingen, geen respons gekregen op mijn contactverzoeken.
Nu na de beslaglegging mij weer gekeerd naar het incassobureau, die verwijst mij toch echt naar de rechtbank. De vraag dus middels welk proces ik dit het snelst kan oplossen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag