Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ons Team werd door omstandigheden ( 1x overlijden en 1x promotie ) van 5 naar 3 personen terug gebracht. Omdat we nu met te weinig pers, waren om nog vroege en late diensten en op zaterdagen te werken, gingen we nog alleen van Ma. t/m vrijdag werken met de toezegging van mijn baas , dat dit met behoud van onregelmatigheidstoeslag zou zijn. Dit heeft hij ook bijna een jaar vol gehouden, maar nu wil hij ons als dank, dat we zijn werk van 5 pers. met 3 pers. uitvoeren, de onregelmatigheidstoeslag intrekken. Hij zegt zich niets meer te herinneren van de toezegging. Mijn vraag, zijn de eerder mondeling toegezegde afspraken bindend.

Goedenavond,

Een overeenkomst komt, juridisch gezien, tot stand door een aanbod en de aanvaarding van dat aanbod. Een mondelinge overeenkomst is rechtsgeldig en dus afdwingbaar. Echter is het heel erg lastig om in zulke gevallen de gemaakte overeenkomst te bewijzen.

Beoordeel dit antwoord:

Bovenstaande klopt op zich, maar u bent met meer mensen die hiervan kunnen getuigen. U heeft dus wel mogelijkheden als u uw krachten bundelt. Ik ben hierin gespecialiseerd. Als u wil kan ik u hierbij helpen. Voor vragen en advies kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag