Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Onlinebedrijvenzoeken.nl heeft mij aansprakelijk gesteld voor een bedrag van €302,50. Telefonisch zou ik hier goedkeuring voor gegeven hebben.. dit is natuurlijk niet waar. nou heb ik mijn consumenrecht willen gebruiken om binnen de 14 dagen dit stop te zetten, echter neemt nooit iemand de telefoon op bij bedrijvenzoeken.nl en reageren ze niet op mijn e-mails! Vervolgens hebben we en incasso brief in de brievenbus.. en zegt mevrouw van DB incasso dat de 14 dagrn bedenktijd niet gelden voor bedrijven???

De 14 dagen bedenktijd geldt inderdaad alleen voor consumenten. U zou zich kunnen beroepen op de reflexwerking, maar ik geef u weinig kans van slagen. De reflexwerking ziet er op toe wanneer u als kleine ondernemer een dienst of product afneemt dat buiten uw normale bedrijfsvoering valt. Reclame en marketing voor uw onderneming valt uiteraard onder de normale bedrijfsvoering.

Maar, u geeft aan telefonisch geen akkoord te hebben gegeven voor betaalde dienstverlening. Wie eist bewijst, dus onlinbedrijvenzoeken zal moeten aantonen dat u een overeenkomst bent aangegaan. Wat hebben zij dat zij van mening zijn dat die overeenkomst wel tot stand is gekomen?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag