Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ondeugdelijk laminaat

Hallo we hebben in mei 2021 laminaat gekocht.
Was al heel moeilijk te leggen .
Na 2 maanden liet ik een beker uit mijn handen vallen vervolg , stukje uit het laminaat.
Onder met matje is er verkleuring te zien ook onder de binnendeur zit een tocht strip van haar en ook daar zie je een waaier van verkleuring.
Ook kom het laminaat op de randen omhoog nu is er een stoffeerder wezen kijken en het laminaat legt te strak ....kan maar dan kunnen er niet zomaar stukken uitvliegen en kleur verschil zijn.
Het laminaat leg pas 9 maanden en voor laminaat dat kan worden gebruikt zelfs in de werk omgeving en 25 jaar fabrieksgarantie heeft is het toch echt slecht laminaat vind ik.
Wel de verkoper kan daar niets aan doen zeggen ze .
Nu is mijn vraag is dat ook zo.

Mvg

Ik denk als u het laminaat heeft laten leggen of zelf gelegd dat de verkoper zich zal verschuilen en stellen dat het te strak leggen de reden is voor uw klachten. Voor kleurverschil lijkt dat me overigens niet het geval. U zou dus de verkoper voor dat gebrek gedeeltelijk kunnen aanschrijven, dat hij u een gebrekkig product heeft verkocht. Misschien is hij bereid een klein deel te herstellen, vervangen of een prijsvermindering te bieden na gedeeltelijke ontbinding. U moet hiervoor wel enig doorzettingsvermogen hebben en juridische kennis of hulp.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag