Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Niet in aanmerking voor woning na ondertekening acceptatieformulier?

Wij hebben ook een acceptatieformulier getekend. Deze staat gelijk aan huurovereenkomst. Wij waren blij. Nu plots krijgen wij de woning niet. Omdat wij zogenaamd duizenden euro's meer verdienen als op de bewijsstukken van de belastingdienst. Dit verschil is ongeveer 16.000 euro. Echt onmogelijk. Ze hebben 17% inflatiekosten berekend. Hoe dan?

Het is belangrijk om eerst te controleren welke inkomstengegevens er precies door de verhuurder zijn gebruikt om tot deze beslissing te komen, en of deze wel kloppen. Wanneer er sprake is van een verschil tussen het werkelijk inkomen en de berekening van de verhuurder, raden we u aan om contact op te nemen met de verhuurder om deze misverstanden recht te zetten. Daarnaast kan het ook nuttig zijn om inzicht te krijgen in hoe de verhuurder dit inkomen heeft berekend, met name de aspecten van inflatiekosten.

Als er daarna nog steeds een conflict is, hangt de mogelijkheid om hier tegen in te gaan, af van de voorwaarden in de huurovereenkomst of acceptatieformulier die u getekend heeft. We raden u aan om deze documenten zeker te bekijken.

Als bovenstaand advies niet helpt, kan het raadzaam zijn om juridische bijstand te zoeken voor uw specifieke situatie. Het inschakelen van een jurist of advocaat kan helpen bij het doorgronden en oplossen van het juridische conflict.
---------------
Stichting Rechtswinkel.nl is een landelijk werkende organisatie met studenten en vrijwilligers. Bovenstaand advies is gemaakt op basis van beperkte informatie en is mogelijk onvolledig of zelfs onjuist voor de situatie waarin u zit. Raadpleeg voor uw verdere stappen altijd een jurist of advocaat. Lees disclaimer:https://rechtswinkel.nl/disclaimer

Graag nodig ik u uit om bovenstaand antwoord te beoordelen, zodat wij kunnen leren van uw reactie.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag