Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Niet-betaalde uren bij afhandeling arbeidsovereenkomst?

Ik heb eind maart ontslag genomen, vervolgens volgde er een laatste uitbetaling maar dat waren veel te weinig uren en niks van vakantiegeld. Omdat er in het verleden administratief vaker dingen fout gingen dan goed heb ik nog een maand gewacht om te zien of er misschien nog een latere echte laatste betaling zou volgen. Daar dat niet het geval was heb ik geschreven in Whatsapp dat het volgens mij niet klopte en dat ik graag zou zien dat het eerlijk en correct afgehandeld zou worden.
Ik kreeg daarop het antwoord dat omdat ik een maand gewacht had met reageren dat hij zich niet genoodzaakt voelt om snel te handelen en dat is inmiddels alweer een maand geleden.
Vervolgens heb ik begin juli geschreven dat als hij niet voor eind juli antwoord op mijn vragen geeft of een en ander correct afhandelt dat ik er dan vanuit ga dat het onwil is. Dat schreef ik wederom in Whatsapp, dit keer blijft mijn bericht staan als wel verstuurd maar niet gelezen terwijl eerder de gelezen berichtjes wel blauw kleurden.
Ik ga er nu dus vanuit dat hij probeert om er mee weg te komen zonder te betalen.
Het was parttime werk in de schoonmaak, ongeveer 14 uur per week en ik werkte er sinds eind 2021.
Volgens mij ontbreekt het aan betalen van uren onbetaald door een eerdere administratieve fout en het vakantiegeld van tot en met maart.

Beste,

Graag kom ik met u in contact om uw zaak nader te bespreken, u kunt contact met mij opnemen via: info@dutchlawadvice.com.

Met vriendelijke groet,

Shamina Balaydin

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag