Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Niet akkoord met oplevering?

Wij hebben een totaal renovatie laten uitvoeren door 1 aannemer. Wij werken zelf in de zorg en hebben geen verstand van bouwen en wat goed en niet goed is. Na de verbouwing hebben wij een oplever bouwinspectie laten uitvoeren waarvan wij best geschrokken zijn. Het rapport is beschikbaar.
Nu wil de aannemer volgende week het hele project opleveren. Wij kunnen niet akkoord gaan met de oplevering. Wat moeten we doen en wat zijn de vervolgstappen die wij moeten nemen? We hebben een rechtsbijstandverzekering genomen maar die behandelen dit niet omdat het een bestaand conflict is en een wachttijd van 3 maanden wordt gehanteerd. Kunt u ons verder helpen?

Goedenavond,

Vervelende situatie waar u in verkeert. Uit uw casus blijkt echter niet wat er mis is met de reeds uitgevoerde werkzaamheden. Gaat het om constructiefouten, om werkzaamheden die anders zijn uitgevoerd dan overeengekomen, etc.?

In algemene zin dient u de aannemer erop aan te spreken en dat u niet akkoord kunt gaan met oplevering en dat u hem de gelegenheid geeft om de fouten/schade te herstellen. Stemt hij hier niet mee in of komt hij alsnog niet na zoals is afgesproken, dan dient u hem te dagvaarden.

Neem gerust vrijblijvend contact op om uw zaak nader te bespreken.

Gr,

Dhr. mr. S. Leito
FerLei Legal
06-49175526

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag