Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Mijn zus en zwager willen zich op mijn postadres inschrijven

Mijn zus en zwager willen een postadres bij mij hebben ,ook schrijven zij zich in op mijn adres. Ze gaan niet bij mij wonen (ze hebben een recreatie woning) Er worden geen vergoedingen betaald.
Ik zit momenteel in de WW later mogelijk in de IOW, heeft dat consequenties voor mij?
Ik zelf ben getrouwd en mijn vrouw werkt 32 uur. We hebben geen toeslagen of andere subsidies (als alleen ww nu) we hebben een koop huis.
Kunt u mij vertellen of er nog haken en ogen aan zitten in dergelijke situatie?
bij voorbaat hartelijk dank

Als op uw huisadres zich mensen inschrijven ( wonen formeel) dan heeft u toestemming nodig van de bank vooraf. Dit is een standaard voorwaarden in de overeenkomst van geldlening en hypotheek, met de nodige gevolgen als u dit nalaat en de bank erachter komt. Verder moeten ook opstal en inboedelverzekeringen worden aangepast. U zou problemen kunnen krijgen met het UWV omdat men aan de ingebruikneming van een deel van uw woning een marktconforme vergoeding zet dat uw inkomen verhoogt. Het is dus zeker aan te raden een goed opgestelde overeenkomst van in gebruikgeving deel van de woning op te stellen waarin de tegenprestatie op 0 gezet wordt. Voor meer informatie mag u contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag