Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn werkgever is failliet gegaan en heeft verzuimt de pensioenpremie te betalen over een langer dan 12 maanden.
Het UWV heeft een deel van de in te leggen premie (12 maanden) voldaan. Er resteert nu nog een behoorlijk bedrag (ca. EUR 1.500,00)
Valt deze restantvordering m.b.t. mijn pensioenaanspraak ontstaan uit de verhouding tussen mijn werkgever en mijzelf onder een bevoorrechte resp. preferente vordering, in te dienen bij de curator?

Reactie van de vraagsteller

Ik heb jullie gebeld en kwam een kwartier in de wacht. Eindelijk contact, legde ik mijn vraag voor. De verbinding werd verbroken. Toen ik weer belde lukte het helemaal niet meer om contact te krijgen. En nu wordt er weer geen antwoord gegeven op mijn vraag langs deze weg. Het is al weer een week geleden dat ik de vraag verstuurde. Maw het werkt niet via jullie rechtswinkel. Erg jammer!


Rechtswinkel.nl is een 100% online platform, heeft geen mogelijkheid tot telefonisch contact en alle bij ons aangesloten juristen beantwoorden vragen op vrijwillige basis naast hun dagelijkse activiteiten. In de bevestigingsmails die u heeft gehad bij het stellen van uw vraag, staat hoe u kunt handelen indien uw vraag onbeantwoord blijft.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag