Familie, Scheiden, Alimentatie
Particulier
Het antwoord is helder. Nee u mag dat niet als er geen rechterlijk oordeel over de toegang tot de woning is geweest. Het op straat zetten van spullen kan schade opleveren waarvoor u aansprakelijk kan zijn. Niet doen dus. Bovendien werkt het escalatie in de hand. U kunt beter een advocaat in de arm nemen. Die kan eventueel met de andere advocaat bekijken of het mogelijk is dat de-escalatie wordt bewerkstelligd.
Reactie van de vraagsteller
ik begrijp uw antwoord en weet dat het wettelijk niet mag maar om een escalatie te voorkomen is het niet verstandig om onder 1 dak te wonen.zij blijft met die man smsen en bellen en daar kan ik niet tegen.
beide kinderen willen haar niet thuis hebben ivm rust die er nu wel is , al een week. de onrust en ruzies komen weer terug als zij hier intrekt, daarom uit veilig heid van beide is het verstandig om zo te blijven wonen,ondanks dat het wettelijk niet mag.een advocaat in de hand nemen is financieel nog niet mogelijk omdat zij alle rekeningen leeg gehaald heeft tijdens mijn verblijf in een crisis centrum omdat ik iets met mezelf wilde doen.
Als u contact opneemt met het juridisch loket 0900-8020 kunnen ze bezien of u een advocaat kunt krijgen die deels wordt betaald door de staat, zie ook www.rvr.org
Reactie van de vraagsteller
ik heb 2x gebeld 1x 30 min in de wacht 1x 46 min in de wacht,kosten €7.60 ,ik moet nog maar zien of ik wel de rekening kan betalen , laat staan die extra tel kosten, ik heb 2 kinderen te voeden, mijn vrouw zit bij haar ouders en krijgt wat ze wilt en moet het maar uitzoeken , begrijpt u mijn boosheid.
Ja ik begrijp uw boosheid, maar ik kan u niet meer advies geven (inhoudelijk) dan ik reeds heb gedaan. Als u zich niet laat bijstaan dan hebt u straks de poppen aan het dansen. Het is beter om nu te investeren voor later. Einde advies.