Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


mijn partner is tijdens het fietsen aangereden door een auto, hierbij heeft hij letsel opgelopen, het gaat hier om een ongeval van mei 2013, uiteindelijk heb ik iemand gesproken van de tegenpartij die met een hele lage bod komt,

ik heb duidelijk aangegeven dat meneer letsel schade heeft opgelopen aan been en heup wat blauwe plekken en veel pijn, naar mate gaat het nu de beter kant op alleen de pijn is er nog, is wel veel minder dan de eerste klap,

de ongeluk is tijdens mijn zwangerschap gebeurd waardoor mijn man me nergens meer kon brengen, ik moest om de week naar leiden voor speciale onderzoek omdat me tweeling een tts syndroom had en daar voor onderzocht wordt en om de week naar sfg ziekenhuis voor onderzoek dit tot de bevalling, helaas heeft mij man alles moeten missen inclusief de bavalling van onze tweeling,

het heen en terug brengen moest gebeuren door andere tegen vergoeding.

me man loopt nu bij een psygiater wegens verergerde psychische klachten, dit gaat min nog een jaar duren, hij heeft hoofdklachten en nog matige pijn aan been en heup,

nu is mijn vraag wat kan ik het beste doen, het bod die ze ons willen aansmeren is echt belachelijk laag,

ik dacht maar om een adviseur langs te laten komen, het ongeluk heeft veel maanden kapot gemaakt en hij kon veder geen ene moer dan plat liggen thuis.

ik zou graag vrijblijvend en gratis advies willen, en misschien kan ik u wel inschakelen als de kosten toch worden vergoed door tegen partij.

Beste heer en mevrouw,

De gevolgen van het ongeval van uw man zijn ingrijpend geweest. Omdat het letselschaderegelingsproces toch al ingewikkeld is, zou ik u altijd adviseren direct contact op te nemen met een letselschade advocaat of letselschadespecialist.
De kosten van een specialist kunnen vaak worden verhaald op de aansprakelijke partij. Dus u loopt daarin niet al te veel risico. Het is wel aan te raden u juist te laten voorlichten en geode afspraken te maken.
Graag ben ik u natuurlijk van dienst. Ik wil u dan vragen vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Beoordeel dit antwoord:

Op de eerste plaats wil ik uw man partner beterschap wensen. Ik hoop dat hij snel weer beter is. Ook voor u zal dit geen gemakkelijke periode zijn geweest zeker omdat u ook nog zwanger was. Ik ben graag bereid om u vrijblijvend en gratis te adviseren.
Vaak zie je dat de tegenpartij zeker als het slachtoffer niet wordt bijgestaan door een letselschadespecialist proberen zo weinig mogelijk schade te betalen. Daarom is het verstandig om de deskundige in te schakelen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag