Stel vraag

Particulier


Mijn man heeft een dagvaarding gekregen van van Arkel gerechtsdeurwaarders. Deze is gewoon over de post gegaan en niet aangetekend. Hij moet voorkomen vanwege een rekening die niet betaald zou zijn volgens Vodafone. Intrum Justitia heeft het in eerste instantie behandeld. Van hen hebben wij nooit brieven ontvangen. Dit was in 2010. Vorig jaar november (2011) heb ik contact gehad met de gerechtsdeurwaarder Ruitenbach van van Rosmalen gerechtsdeurwaarders. Ik heb hem gezegd dat wij de rekening die nog open stonden hadden betaald, maar de mobiele telefoon is nooit meer aangesloten. Vervolgens heeft mijn man contact gehad met Vodafone en die bevestigde dat wij hadden betaald, maar van aansluiten is het nooit gekomen. Wij hebben ook geen rekeningen meer ontvangen. Pas in 2011 kregen wij dus bericht van van Rosmalen. Dhr. Ruitenbach gaf aan dat ik een mail moest sturen naar hun kantoor met deze gegevens en dan zou hij het opnemen met Vodafone en intrum Justitia. Wij hebben toen ook ons juiste adres gegeven. Nu zitten bij de dagvaarding brieven van Intrum Justitia van 2012 die geadresseerd zijn op ons oude adres, die hebben wij dus niet ontvangen. Wij zijn het dus niet eens met het betalen van een rekening wat wij niet hebben ontvangen, want de telefoon is niet meer aangesloten en nog steeds hebben wij de originele factuur niet gezien. Terwijl ik erom heb gevraagd in 2011. Wat kan ik hier tegen doen.

Als u gedagvaard bent en u reageert daarop niet dan wordt u veroordeeld. U moet dus op de dagvaarding reageren. Als u daarbij hulp nodig heeft kunt u een van de juristen op deze site om hulp vragen.

Beoordeel dit antwoord:

Verweer voeren bij de rechter en de argumenten die u in uw verslag noemt ook aan de rechter voorhouden. Als het een grote vordering betreft adviseer ik een advocaat in te schakelen. Anders kan het ivm verhouding kosten/belang een overweging zijn het zelf te proberen en te zien waar het schip strandt.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag