Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Mijn ex partner woont in een huis op een landgoed. Hij betaald hier veel huur, heeft een eigen bedrijf en rijdt een nieuwe auto van de zaak. Echter de kinderalimentatie ligt hij al bijna 2 maanden mee achter. Hij zegt dat hij geen geld heeft. Kan ik een zaak opstarten om meneer te dwingen goedkoper te gaan wonen. Ik heb recht op de kinderalimentatie maar door de lasten die meneer zich zelf oplegt want meneer is maar alleen en weigert in een flatje te gaan wonen voor meer dan de helft minder krijg ik nu dus geen alimentatie voor de kinderen.

Ik adviseer u contact op te nemen met het LBIO (www.lbio.nl). Die kunnen u helpen met incasso op kosten van uw ex.

Beoordeel dit antwoord:

Wat een nare situatie, ik kan mij voorstellen dat dit niet goed aanvoelt voor u. In sommige gevallen kan een advocaat meer (en sneller) het doel bereiken dan het LBIO.

Mocht u er prijs op stellen kan ik u eventueel vrijblijvend doorbemiddelen binnen een landelijk kwaliteitsnetwerk van advocaten die u goed verder kunnen helpen bij deze kwestie.

Zij kunnen vrijblijvend uw zaak bekijken en inschatten wat de mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk om u op pro-deo basis bij te staan.

Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag