Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Mag de camping eigenaar eisen dat wij binnen 6 weken de stacaravan leeghalen?

Vanmorgen ontvingen wij onderstaand bericht van de camping eigenaar: "Recentelijk hebben wij een onderzoek laten uitvoeren XYZ architecten gericht op de toekomst van ons park. 1 van de conclusies is dat wij de jaarplaatsen op de camping niet gaan verlengen. In jullie geval willen wij het volgende voorstellen: jullie komen alle waardevolle spullen voor 1 mei ophalen en wij zorgen er daarna voor dat de caravan en alles wat achter blijft wordt verwijderd.

Het sta geld voor deze plek is vorig jaar betaald, dat loopt tm oktober.
Mag de eigenaar zo maar beslissen dat we dit binnen 6 weken moeten regelen? Waarom niet tot oktober als de huurplek afloopt.

Met vriendelijke groet,

Nee niet als Recron voorwaarden voor een vaste plaats van toepassing. Is er er daar sprake van en is er sprake van aantoonbare herstructurering en is caravan nog de moeite van het verplaatsen waard? Zie hier de voorwaarden https://www.hiswarecron.nl/leisure-en-recreatie/voorwaarden-en-overeenkomsten

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dit caravan park staat in Belgiƫ, gelden daar ook de Recron voorwaarden? Ik kan niet achterhalen of deze camping daarbij zit aangesloten.


Nee deze moeten u zijn overlegd. Belgisch recht is van toepassing meen ik ( Recread) Er zijn u toch wel voorwaarden overlegd bij het huurcontract? Gevoelsmatig zegt me dat het een onredelijk tijdbestek is en dat u pas weg hoeft tegen het einde van het lopende jaar.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag