Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Lekkage dak door buren

Nu een jaar heb ik las van een lekkage op mijn platte dak. De muur van de buurman is in slechte staat. Als de regen van het oosten komt gaat het water door de muur van de buurman heen en loopt het water achter het lood bij mij naar binnen. Hiervoor heb ik reeds een bouwbedrijf laten komen om te onderzoeken waar het probleem ligt. Volgens het bouwbedrijf komt het daadwerkelijk door de slechte staat van de muur, buurman. Tot op heden is er niets gedaan door de buurman om de lekkage te stoppen ondanks ik dit op een vriendelijke manier te vragen als buren zijnde. Nu ben ik bang dat de schade alleen maar erger zal worden door het water. Ook i.v.m. stroomdraden die er lopen. Ik heb het al die tijd op een goede en vriendelijke geprobeerd. En ben ik er beetje klaar mee. Wat kan ik het beste doen?

Het is aan de buurman om de lekkage te stoppen en eventuele gevolgschade te vergoeden. Mocht een en ander uitblijven door de buurman dan is ook nog eens zo dat u op kosten van de buurman de lekkage laat maken. Voor dit alles geschied zal eerst de buurman aansprakelijk gesteld dienen te worden met de nodige tijd om herstel te bewerkstelligen.

Hiermee kan ik u kosteloos bijstaan om deze kwestie te doen oplossen. Mocht hierin interesse hebben, dan verneem ik dat graag van u middels een nader bericht van u of middels mailadres: groenewegenjuristen@gmail.com

Gegroet, de heer Groenewegen, J.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag