Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Kreeg vorige week even van mijn vrouw te horen dat ze bij mij weg gaat.......Heb zelf van mijn kant van alles geprobeerd met alle mogelijke instanties om met haar te praten.Ze heeft alles afgewezen,...Mijn vraag is nu heb je met zo'n verleden nog ergens recht toe omdat ik het van mijn kant wel en nog steeds wil proberen. Zij zegt heel simpel ik wil de pijn van vroeger niet meer.(haar jeugd)
Vraag; mogen de kinderen 12 en 15 jaar zelf mee beslissen over de omgangsregeling? Zij werkt voor 2/3 in ploegendienst, ikzelf in dagdienst.
Zij wil niet, wat wel zo kan, volledig gaan werken, ik wil klaar staan voor de kinderen en daarom een dag minder gaan werken. Kan dit zomaar of zijn daar nog speciale rechten voor de vrouw, de kinderen willen bij mij in trekken.We gaan voor een co-ouderschap.Als zij volledig gaat werken verdiend zij meer als ik met mijn 40-urige werkweek.
Ik kan dus nergens extraatjes weg halen, terwijl zij door een maandje de nachten te gaan lopen 800,- netto extra in de maand heeft??

Geachte meneer,
Heel treurig allemaal en ik wens u veel sterkte.
De kinderen mogen aan de rechter laten weten wazt zij willen en dat wordt door de rechter serieus genomen. Beide ouders moeten betalen voor de kosten van de zorg voor de kinderen. Nu u voor co-ouderschap gaat heeft dat gevolgen voor de kosten van die zorg. Een antwoord op basis van de informatie zou te algemeen zijn. Indien u dat wenst kan ik u bijstaan.
met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

zijn de rechten anders nu blijkt dat we alleen maar een samenlevingscontract hebben, zo staan we ook ingeschreven bij de gemeente.Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag