Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Koffieapparaat niet betaald?

3 jaar geleden heb ik een café over genomen , waarbij de eigenaar mij wilde helpen met zijn ervaring, in het café stonden ook 2 gokautomaten die van hem waren maar waar ik wel mee deelde met de winst , er was hier een contract over gemaakt, als ik dat contract ( 10 jaar ) af wilde kopen zou me dat 50000 euro kosten , dus 5000 euro per jaar , nu door corona heb ik het niet gered dus moest ik van de verhuurder me pand uit, nu zit ik ook in traject schuldhulpverlening. De spullen die in me café stond koelingen , koffieapparaat dat net 2,5 jaar oud is , wilde zijn broer overnemen voor een bedrag van 4200 euro, omdat ik de vorige eigenaar en zijn broer goed kon zou ik een factuur maken voor hem en hij zou het bedrag overmaken aan hem. Hij liet het koffieapparaat een beurt geven en deze werd door het bedrijf d.e.a.c opgehaald. Ik heb toen een factuur gemaakt en opgestuurd , en tot op heden heb ik niks ontvangen , en heb ik zelfs een brief van hun advocaat gehad om een bedrag van 45000 euro te betalen vanwege de gokkasten..
Ik heb het bedrijf d.e.a.c een mail gestuurd met de mededeling het koffieapparaat niet aan hun mee te geven totdat ik het bedrag van 4200 euro op me rekening was bijgeschreven, ik ben ook zelfs langs het bedrijf geweest om het koffieapparaat op te komen halen.
Het bedrijf beloofde me het apparaat niet mee te zullen geven aan hun .Later bleek dat het allang aan hun was meegegeven , ik heb toen de vertegenwoordiger gebeld waar hun zaken mee deden , en het speet hem ten zeerste , en vertelde dat hij een grote fout had gemaakt.
Nu is mijn vraag ken ik hier een zaak van maken en me geld opeisen , wan t het cafe is gesloten wat niet mijn fout was ,heel veel pech door corona , geen subsidie door de overheid enz enz. Hun advocaat is ook familie van hun , en ik ben er bijna zeker van dat die brief van hun advoocaat een dreig brief is waarvan ik moest schrikken en het hierbij zou laten, de brief van de advocaat heb ik zo 1,5 geleden gehad , , maar tot op heden nog geen vervolg brief van hun advocaat gehad.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag