Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


klacht dienst ontstoppingsbedrijf

Maandag 4 april j.l. is een monteur van een ontstoppingsbedrijf bij mij aan het werk geweest. Ik ben niet tevreden over de uitkomst van zijn werkzaamheden en het hoge bedrag dat ik heb moeten betalen. Ik heb mij helaas laten overdonderen en een formulier ondertekend.
Ik heb verschillende keren contact met het bedrijf gehad en wil een klacht indienen. In hoeverre heeft het een kans van slagen dat ik (een deel) van het bedrag terug kan krijgen en dat zonder kosten de werkzaamheden alsnog naar behoren wordt uitgevoerd?

Indien de werkzaamheden niet conform het overeengekomene zijn uitgevoerd, zou u het bedrijf in gebreke moeten stellen en een redelijke termijn moeten geven om alsnog correct na te komen. Indien dat niet gebeurt binnen die redelijke termijn, ontstaan bepaalde rechten, zoals het recht om schadevergoeding te vorderen (bijvoorbeeld bestaande uit de kosten van een ander ingeschakeld bedrijf om de zaak op te lossen). Van belang is echter wel wat u hebt getekend. Dat is mij niet duidelijk. Indien u bijvoorbeeld hebt getekend voor correcte oplevering of iets dergelijks, hebt u mogelijk (veel) minder rechten.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag