Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Kan je afgifte van adresgegevens afdwingen?

Na een huwelijk van ca 12 jaar ben ik in 1992 gescheiden (datum inschrijving 2 april 1992). De hoogte van de voorwaardelijke uitkering aan de ex is vastgesteld door het pensioenfonds. Op 11 okt 2020 ben ik 65 jaar geworden en ik heb er op gerekend dat ik de ex per die datum haar deel van het pensioen zou uitbetalen. Ik heb echter geen (adres)gegevens van haar.

Zij heeft een advocaat ingeschakeld om de betaling te regelen, maar zij weigert haar adresgegevens te geven. In het verleden heeft zij mij meermalen onterecht verweten niet op tijd te betalen. Ik wil dat deze keer voorkomen en er dus absoluut zeker van zijn dat betaalde bedragen correct aankomen. Ik wil voor eventuele correspondentie daarom - naast het bankrekeningnummer- ook haar adres hebben.

Is de ex verplicht in deze situatie om haar adres te geven? Wat kan indoen om dat adres toch af te dwingen?

Met vriendelijke groeten

Naar wat ik weet is een woonadres noemen niet noodzakelijk een geldige betaling te doen . U kunt de betalingen ook altijd bewijzen. Ik zie niet in het verband in wat u stelt dat het vroeger daarom mis ging? Bovendien heeft ze nu een persoon gemachtigd die werkt vanuit een kantooradres . Dat is dan het adres dat uw ex heeft gekozen.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag