Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


In 2002 bleek dat de schutting (gelegen aan de openbare weg,achtertuin) die ik geplaatst had te hoog was. Ik had daar een bouwvergunning voor moeten aanvragen..De gemeente zou onderzoeken of de schutting al dan niet gelegaliseerd kon worden. Ik heb hier tot vandaag nooit meer wat van gehoord. Nu, 06/04/2012 heb ik een brief gekregen waarin staat dat, getoetst aan de nieuwe regelgeving uit 2011, de schutting niet hoger mag zijn dan 1 mtr.Ik krijg hierdoor eeen enorme inkijk en ben al m'n privacy kwijt. Mag dit zomaar, 10 jaar later , dezelfde schutting toetsen aan de nieuwe regelgeving?

NU in 2002 bleek dat de schutting te hoog was en daarna geen bericht over legalisatiemogelijkheden is ontvangen is er onvoldoende om over opgewekt vertrouwen te kunnen spreken. Ik vrees dat de hoofdregel geldt dat het bestuur handhavens mag optreden op grond van de regels die moeten worden nageleefd.
Toch kun je bezwaar aantekenen en je bezwaren naar voren brengen. Dit kost (bijna) niets en een advocaat is niet vereist, zodat je een: nooit geschoten is altijd mis logica kunt volgen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ok, helder. Dank je wel.Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag