Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik woon per 1 november 2017 particulier op een boven verdieping, onder mij woont een oudere vrouw aangewezen als hoofdbewoonster

Zij staat al gedurende lange tijd in rechtstreeks contact met ons gezamenlijke verhuurder en gezien zij veel zaken voor hem regelt. Heeft zij een voorkeurs-positie.

Zij heeft nu al meerdere malen geklaagt over geluidsoverlast wat ik zou moeten produceren.
Echter weet ik dat dit totaal onrechtmatig is.

Ik luister graag muziek, of kijk een film na mijn werktijd maar ik doe dit niet op een onhandelbaar volume. gezien zij al vaker geklaagt heeft ben ik op steeds lager volume gaan luister/kijken. Echter blijft dit steeds weer een probleem.

Nu is mijn huisbaas/verhuurder er inmiddels bij betrokken en heeft mondeling te kennen gegeven dat wie er ook gelijk mogen hebben, mijn onder buurvrouw helaas de voorkeur krijgt.

Nu ben ik bij haar binnen geweest wanneer ik mijn eigen muziek boven aan had.
Ja, mijn muziek is helaas hoorbaar.
Echter stond het volume zeer laag.
En reikt dit bij lange na niet het wettelijk toegestane maximum.

Het is mij momenteel zeer duidelijk aan het worden dat bovengenoemde personen proberen mij uit mijn woning te zetten.
Aldus samen ' onder 1 hoedje spelen '

Het heeft inmiddels al de fase bereikt waarin ik mij niet meer prettig voel in mijn huidige woning en dit niet leefbaar meer is.
Met name omdat:
- Vrienden of famillie uitnodigen
- Zachtjes muziek aanzetten
- Film kijken
Zowel in het weekend als doordeweeks een groot probleem blijven.

Ik heb al van alles ondernomen om mijn geluidproductie te drukken.
Echter mocht dit geen effect hebben op de omgang met mijn onderbuurvrouw en/of telefoontjes berichtjes van zowel haar als mijn huisbaas.

Ik word hier enorm onrecht aangedaan en wil niet op deze manier uit mijn huis gezet worden.

Graag zou ik willen weten wat ik zelf hiertegen kan ondernemen om mijn verblijf in mijn woning te verzekeren.

Ik raad u aan uw huisbaas schriftelijk te melden dat de geluidsoverlast binnen perken is en u wel rekening houdt met uw buren. Uw huisbaas dient dit dan te gaan onderzoeken daar hij zich als een goed verhuurder dient te gedragen. Mocht er huisuitzetting dreigen dan kunt u verwijzen naar het contact tussen u en de verhuurder. Neemt u dan t.z.t. direct contact met mij op voor verdere hulp.

Beoordeel dit antwoord:

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn van het SBS6 televisieprogramma ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’. In dit programma lost Mr. Visser hooglopende kwesties en conflicten op.

Mr. Visser is ruim 20 jaar geleden begonnen met het tv-programma 'De Rijdende Rechter' omdat hij vond dat alle mensen recht hebben op recht. En dat vindt hij nog steeds!

Wij hebben uw case gelezen en vragen ons af wat de situatie nu is? Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw zaak in ons televisieprogramma te behandelen.

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag