Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik werk via het uitzendburea helaas heb ik al een aantal weken geen loon gehad. ik zit op dit moment ziek thuis. en heb in het begin van mijn ziekte wel loon ontvangen maar helaas is dit via een ziektebedrijf waar mijn uitzendburea mee werkt stop gezet, ik heb volgens hun de ziekteverzuim regels niet opgevolgd. maar deze heb ik opgevolgd alleen iedere keer zonder contact vanuit hun kant. alles wat ik nu gespaard heb ik ook op aan rekeningen en ik wil gewoon mijn geld terug want daar heb ik recht op..
maar hoe kan ik dit het beste oplossen=

Zonder alle feiten te kennen dient u het loon te ontvangen als u hebt gewerkt. Bij ziekte dient u zich wel aan bepaalde regels te houden en kan het ziektebedrijf zonder gegronde redenen de ziekteuitkering niet stopzetten. Ik raad u dan ook aan hen eerst schriftelijk te sommeren de ziekteuitkering te hervatten. U kunt desgewenst direct contact met mij opnemen voor overleg.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Goedemiddag,
Bedankt voor u reactie.
Hieruit begrijp ik: dat ik contact moet opnemen met het ziektebedrijf om te kijken of het hetvat kan worden?
Ik heb al meerdere keren bij het uitzendbureau gevraagd of hun mijn dan opnieuw kunnen ziek melden omdat ik geen contact kan krijgen met het ziektebedrijf en dan voornamelijk met de persoon die mijn ziekte beoordeeld.


Ja u dient contact op te nemen met het ziektebedrijf en ook het uitzendbureau als de ziektemelding niet correct is verlopen. Verzamelt u zoveel mogelijk (tegen)bewijs om uw gelijk aan te tonen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb gisteren en vandaag contact opgenomen met zowel het uitzendbureau als het ziektebedrijf helaas zonder resultaat ik heb ook gemailt en het uiteraard bewijs dat ik gebeld heb en ook van de mails en whatsappjes die ik naar mijn begeleider gestuurd heb.. het meeste gaat telefonisch daar heb ik verder geen bewijs van. Wat kan ik nu als vervolg stappen gaan ondernemen


U zult dan een loonvordering moeten instellen bij de rechter. Daarbij kan ik u helpen. Neemt u desgewenst contact met mij op voor overleg. Klikt u op de link naast dit antwoord onder mijn naam.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag