Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik werk in een ziekenhuis we draaien heir op jaar uren ik neem per 1 jan mijn ontslag maar ik kom niet op de uren die ik moet draaien van dit jaar . 1 kan ik dit wel eisen dat ze me daarvoor wel in roosteren of niet . En mijn volgende vraag is als ik per 1 jan met ontslag ga kunnen ze me die dag dan nog in plannen om te werken

Wat is uw arbeidsomvang, in uren per week (zoals vermeld in uw arbeidsovereenkomst)? En wat is de reden dat u niet aan uw uren komt?
Als uw arbeidsovereenkomst loopt tot en met 31 december 2017, houdt dat in dat u per 1 januari 2018 niet meer in dienst bent bij de werkgever.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik moet 18 uur per week hebben maar ik sta op beschikbaar in het rooster en een aantal sta ik wel in gepland


Ik begrijp hieruit dat uw werkgever u niet heeft ingeroosterd, terwijl u wel beschikbaar bent om uw werkzaamheden te verrichten. Weet u wat de reden is dat de werkgever u niet heeft ingeroosterd? En kunt u mij een exemplaar toesturen van uw arbeidsovereenkomst?

Beoordeel dit antwoord:

Minuren zijn voor rekening van uw werkgever. Of u wel of niet bent ingeroosterd, laat onverlet dat u recht hebt op salaris over uw contracturen.

Indien gewenst kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag