Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb sinds 2013 km vergoeding .19 cent Km. Niet in contract benoemd, wel.mondeling en het is ook netjes vanaf die datum betekend (gespecificeerd). In 2014 ben ik verhuist, in zelfde woonplaats, maar nu blijkt dat de adreswijziging niet is doorgekomen . Ik heb mijn werkgever nu gevraagd om er naar te kijken daar het inmiddels over al die jaren ruim 2000 euro betreft.

Wat zijn mijn rechten?
Zij geven aan dat ze de verhuizing niet hoeven te corrgeren.

Graag hoor ik waar ik iets mee kan.

Mvg

De werkgever dient de adreswijziging bij te houden of te corrigeren in hun systeem. De werkgever kan u voorhouden dat zij deze wijziging niet hebben ontvangen, zodat het op uw beurt is om dit te bewijzen. Een ander probleem wat opspeelt is dat de reiskostenvergoeding mondeling is toegezegd. Er zal dan dispuut kunnen ontstaan over deze vergoeding. Kortom, zolang er niets schriftelijk is afgesproken zal u het een en ander moeten bewijzen. Stel dat dit wel lukt dan kan de werkgever maximaal 5 jaar terug vergoeden.
Komt u er samen (nog) niet uit en ontstaat er een juridisch geschil, neemt u dan desgewenst contact met mij/ons netwerk op voor overleg. Het eerste half uur is gratis. Klikt u op de direct-contact knop naast dit antwoord onder mijn naam.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag