Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb momenteel een ziektewet uitkering en de aanvulling daarvan wordt niet door het UWV maar een administratiekantoor van het uitzendbureau waarvoor ik heb gewerkt uitgekeerd. Dit betreft 20% van mijn uitkering. vanwege corona hebben zij een administratieve vertraging opgelopen waardoor het langer dan 6 weken duurt voordat ik deze aanvulling krijg. (de 6 weken die zij hier standaard voor geven vindt ik al extreem lang)

Dit zou allemaal geen probleem zijn, als ik geen lopende betalingsregelingen heb en in de ziektewet zit en dus al inkomen misloop.

Op de e-mail met een vraag of er een indicatie is wanneer ik dit kan verwachten ivm betalingsverplichtingen kreeg ik de volgende reactie:

Wij doen er alles aan om de specificaties te verwerken, helaas door omstandigheden kan de afwikkeling op dit moment niet binnen deze 6 weken plaatsvinden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Wat kan ik hier tegen doen? De schulden lopen door, het is 20 procent van mijn totale inkomen wat sinds eind september nog niet is uitbetaald.

graag hoor ik van u welke stappen ik nog kan ondernemen, aangezien ik nu gewoon aan de kant wordt geschoven onder het mom van "niet ons probleem, wij hebben het druk."


Met vriendelijk groet

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag