Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik heb mijn pols gebroken door toedoen van een winkelier.
Ik heb deze aansprakelijk gesteld. Nu vraagt de verzekering van de winkelier een getuige. Mijn man was getuige. Er waren wel meer klanten maar die hebben wij niet aangesproken en ken ook geen namen. Wordt een verklaring van mijn man erkend ?? Zo ja, hoe kan ik dat het beste doen ??

Ja ook uw man kan getuige zijn. Er is dus geen reden om zijn verklaring niet te gebruiken.

Als u overigens juridische hulp nodig heeft bij het verhalen van de schade dan wil ik u daarbij graag van dienst zijn. Ik werk in dit soort zaken ook op basis van no cure no pay. Dat betekent dat u alleen hoeft te betalen als er schadevergoeding wordt betaald en meestal lukt het zelfs om mijn kosten te verhalen op de verzekering van de tegenpartij.
Als u mijn juridische hulp wilt inschakelen kunt u daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord of via mijn profiel op deze site

Beoordeel dit antwoord:

Dat klopt. Ook u zelf bent natuurlijk ook getuige en desnoods kunt u ook de winkelier met behulp van een advocaat onder ede laten horen.
Wilt meer informatie dan kunt u contact opnemen met mij. Dat is voor alle duidelijkheid kosteloos.

Beoordeel dit antwoord:

De eerste vraag is of de winkelier bereid is e.e.a. te erkennen. De opstelling van de verzekeraar is niet ongebruikelijk . Maar dat wil niet zeggen dat de winkelier er omheen draait. In dit soort zaken hebben we bij mijn kantoor vaker op die manier zo'n kwestie heel praktisch kunnen oplossen. Ga het evt. vragen aan de winkelier met wat getuigen er bij, als hij erkent, kunnen die getuigen dat ook verklaren indien nodig.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag