Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb geen vermogen om een advocaat in de arm te nemen, nu is het zo ik krijg ontslag,waar moet ik wezen om de boel uit te zoeken ,UWV gaat zomaar accoord, met het ontslag op reden van economisch bedrijfs redenen.

Als het UWV al akkoord is gegaan met het ontslag om bedrijfseconomische redenen dan is de kans dat u nog wat tegen het ontslag kunt doen heel erg klein. Maar als er alleen nog maar een verzoek is ingediend bij het UWV en u kunt daarop reageren dan heeft u geen advocaat nodig. U mag dan zelf, in uw eigen woorden, verweer voeren en dus in een brief aan het UWV aangeven waarom u het er niet mee eens bent. Wilt u toch hulp en heeft u niet genoeg geld om een advocaat te betalen dan kunt u altijd contact opnemen met het Juridisch loket.

Beoordeel dit antwoord:

Als uw gezinsinkomen onder de 35.200,-- bruto per jaar zit of, als je alleenstaand bent, onder de 24.900,-- bruto per jaar, dan kom je in aanmerking voor een toevoeging. Dat betekent dat de Staat de kosten rechtsbijstand subsidieert, met bijbetaling van een eigen bijdrage. Mijn kantoor doet veel zaken op toevoeging en we zijn gespecialiseerd.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag