Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik heb een vraag met betrekking tot mijn huur contract. Ik las via de website van juridisch loket dat er twee soorten huur contracten zijn. Één die vast staat, en een waar je als huurder onderuit kunt. Er zijn wat problemen met de verhuurder en wij zouden nu graag weg willen, echter zou ik graag willen weten of dat mogelijk is met dit contract. Ik kan helaas geen foto van het contract bijvoegen.

Met vriendelijke groet,

Vast contract van bepaalde tijd leidt doorgaans tot de verplichting deze uit te zitten. Als er problemen zijn moet u de huurbaas eerst in gebreke stellen , hem de kans geven tot herstel of oplossingen en vervolgens kan er sprake zijn van verzuim. Maar zelfs dat zal niet in alle gevallen voldoende reden zijn tot ontbinding. Wat is het probleem?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hallo het betreft geen vast contract het is een contract van 01-02-2020 tot 01-02-2022. Het betreft dus als ik het goed heb een tijdelijk contract. En als ik kijken op juridisch loket staat er dat wanneer er een tijdelijk contract is met begin en einddatum dat de huur opzegbaar is. Ik zou alleen graag willen weten of dat inderdaad klopt.


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag