Stel vraag

Particulier


Ik heb een dispuut met mijn Rechtsbijstandverzekering.
Ik heb een rechtszaak lopen wegens ontslag bij mijn werkgever. Ik ben van mening dat mijn rechtsbijstandsverzekering mijn belangen niet goed behartigd/ ben niet tevreden over de dienstverlening.
Ik heb een klacht ingediend hierover bij KiDFiT. Dit is door KiDFiT ongegrond verklaard omdat de onderbouwing niet goed was. Ik kan hiervoor naar de geschillencommissie. Wie kan mij hiermee helpen.

Belangrijk zijn de polisvoorwaarden te begrijpen van uw rechtsbijstandverzekering. Het gaat namelijk om een geschillenregeling die u instelt tegen uw rechtsbijstandverzekeraar, om de kwaliteit van die verzekering te waarborgen. Daar is veel over te doen, en nog meer valkuilen. Voor de een is het lezen van polisvoorwaarden gesneden koek. Voor de ander is het acadabra.Vraag, als u het zelf niet aandurft, eens advies bij een juridische geschoolde vriend of kennis. Ook de stichting LegalAidWatch of een advocaat kan u helpen.

Beoordeel dit antwoord:

Ik heb zelf ervaringen met rechtsbijstandverzekeringen en kan u daarbij dus helpen. Ik heb ook ruime ervaringen met de polisvoorwaarden van de verschillene maatschappijen. Dus als u een (gratis) advies wenst dan kunt u contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

U heeft recht op een second opinion, op kosten van uw verzekeraar. Vraag hier schriftelijk om. Meldt evt. in welke advocaat u vertrouwen heeft, daar wordt vaak rekening meegehouden. Wij hebben daarmee goede ervaringen. Het gebeurt regelmatig dat die advocaat daarna de zaak mag overnemen op kosten van de rechtsbijstandsverzekeraar, zelfs als de polisvoorwaarden anders bepalen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag