Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik heb een auto gekocht bij een garage, zij moesten een nieuwe stuurhoes eronder zetten wat zij ook gedaan hebben, maar ze hebben de stuurbekrachtigingsslang niet vast gezet waardoor deze kapot is gegaan.Hiermee ben
ik terug gegaan naar de garage en ze zouden dit maken, een week later kon ik hem ophalen maar wederom slecht gedaan

Geachte vraagsteller,
Wilt u uw vraag alsnog afmaken?
Met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

nadat ik de auto had opgehaald constateerde mijn eigen monteur dat de slang was "gemaakt" door er kit op te spuiten.contact opgenomen met het bedrijf en ze zeiden dat zij niet de middelen hadden om de auto te maken, met hen de afspraak gemaakt dat ik hem bij mijn garage zou laten maken en dat de rekening voor hun was..Auto laten maken en nu willen zij de rekening niet betalen.


Geachte vraagsteller,
Heeft u bewijs van deze afspraak (bijv. een brief, een mail, een getuige)? Zonder bewijs van deze afspraak staat u niet erg sterk. En waarom wil men nu niet meer betalen?
Met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

helaas is de afspraak telefonisch gemaakt, ze willen nu niet betalen omdat ze nu zeggen dat ze het zelf best hadden kunnen en willen doen.Ik heb de oude slang meegekregen die zit onder de kit van hun eerdere reparatie.


Geachte vraagsteller,
Wellicht is het nog wel mogelijk alsnog bewijs te verkrijgen door samen met een getuige met hen te praten. Dat luistert echter wel nauw.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag