Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik ben gebeld door uwondernemersgids.nl met het verhaal dat ik een overeenkomst heb afgesloten met ze, dat het 1e jaar gratis was en dat ik nu voor het 2e plaatsing verplicht moest betalen! Omdat ik via de kvk wel een jaar op een bedrijvenpagina heb gestaan was ik in de war en dacht dat hetzelfde was. Ze hebben wat vragen gesteld en opgenomen op een bandje! eenpaar dagen later kreeg ik een faktuur van 240,79 van ze voor 3 maanden vermelding op de pagina (wat natuurlijk al een belachelijk hoog bedrag is) en gelijk een aanmaning! Heb ze gelijk een brief gestuurd dat ik helemaal geen overeenkomst met ze ben aangegaan en ook niet van plan ben om het te betalen! Dat ik nergens mijn handtekening op heb gezet! Toen kreeg ik vervolgens een cd opgestuurd met daarop een gesprek waarin ik allerlei vragen beantwoord! Ik voel me er echt ingeluist en aangezien mijn bedrijf momenteel niet aktief is heb ik ook totaal niets aan enige vorm van reclame! Heb ze van de week nog geprobeerd te bellen om t nog telefonisch te proberen enik zou teug gebeld worden maar Nu kreeg ik vandaag weer een aanmaning! Wat moet ik doen? Ik wil het gewoon niet betalen, ik vind het een belachelijke manier van zaken doen! Welke rechten enplichten heb ik?

Dit is acquisitiefraude. Ik adviseer u niet te betalen. De rechtbank Groningen heeft onlangs een aantal ondernemers, die samen met MKB-Nederland een procedure hebben aangespannen tegen acquisitiefraudeurs, gelijk gegeven. Één brief van een advocaat is meestal voldoende om ervoor te zorgen dat de aanmaningen ophouden.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Oke dat is mooi .....helaas moet ik dan dus geld gaan uitgeven om er vanaf te komen....dat stoot me dan wel tegen de borst maar als t niet anders is....(heb ik ook al gedaan ivm aangetekende brief die ik ze eerder stuurde) heeft u enig idee wat de kosten zullen zijn voor een dergelijk schrijven van een advocaat? Hartelijk dank voor uw snelle reaktie!


Dat varieert van een paar tientjes tot iets meer dan 100 euro, afhankelijk van de jurist/advocaat die u inschakelt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag