Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik ben 18-05-2012 ontslagen door mijn werkgever(bij een horeca strandtent) in mijn proeftijd,omdat ik mijn pols heb gebroken. Ik heb mij netjes afgemeld en kreeg toen s'avond een mailtje dat ik werd ontslagen in mijn proeftijd. Maar goed het is nu ondertussen 01-06-2012 en heb nog steeds geen salaris ontvangen,mailtjes gestuurd,smsjes,gebeld en voicemail ingesproken en kreeg een smsje van mijn bedrijfsleider dat de uren in de eerste week van juni werden berekend en dan pas uitbetaald...dit kan toch niet,iemand zo lang aan het lijntje houden. Wat kan ik hier tegen doen? Alvast bedankt voor de moeite.

Dat ligt er aan wat er afgesproken is. Het is niet ongebruikelijk om per maand te betalen. Dus als dat afgesproken is hoort vandaag betaald te worden. Op deze site staat een betalingssommatie loonvordering. Daar kunt u gebruik van maken als u nu al betaling wilt opeisen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Nou het is afgesproken en dat staat ook in mijn contract dat rond de 28ste van de maand uitbetaald wordt en niet de eerste week van de maand.


Dan kunt u dus gebruik maken van de betalingssommatie loonvordering waarvan een voorbeeld document op deze site staat

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb de brief opgestuurd die u mij had gemaild,en ik heb nog steeds niets ontvangen aan salaris van mijn ex-werkgever en contact zoeken met hem is ook onmogelijk. wat kan ik nu doen?Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag