Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Hoi,

Ik wil graag het volgende weten:

Er is een besluit gekomen van de burgemeester betreffende een vergunningverlening voor een evenement. De verkrijger gaat in bezwaar omtrent één onderwerp en de burgemeester gaat in op het verzoek van deze verkrijger en honoreert het.

Nu, 3 maanden later wil ik beroep instellen tegen zowel het primaire besluit als het besluit op bezwaar. Allereerst, ik ben natuurlijk te laat voor bezwaar op het onderdeel wat niet door de verkrijger is aangekaart. Maar ik heb een verschoonbare reden waardoor art 6:13 AWB buiten toepassing gelaten kan worden (?).
Ook is nu de beslissing anders uitgevallen dan het primaire besluit, aangezien de burgemeester de vergunning heeft versoepeld en dus geldt art. 6:13 niet? (besluit versoepeld in mijn nadeel)

Kan ik nu één beroepschrift instellen waarin ik een onderdeel van het primaire besluit aanval, en daarnaast tegen de versoepeling van de vergunning in het besluit op bezwaar?

Alvast bedankt voor de hulp.

Bent u degene die de vergunning verleend heeft gekregen, of bent u een derde (belanghebbende)? Daarnaast is de reden voor een verschoonbare termijnoverschrijding aan uw zijde mij niet duidelijk. Welke reden denkt u te hebben?

Het beantwoorden van deze vragen verduidelijkt mijns inziens de situatie voor mij en andere juristen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag