Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


hoi .ik heb op 13 juli mijn sleutel ingeleverd van mijn particuliere gehuurde woning..heb die dag alvast 2000 euro borg terug gekregen moet er nog 1000 krijgen plus 18 dagen huur wat ik deze maand teveel heb betaald...heb meerdere malen contact met mijn huurbaas gezocht en verschillende keren een app gestuurd hij reageert helemaal niet of alle en met "komt goed " heb inmiddels begrepen de dag nadat ik de sleutel heb ingeleverd dat er al nieuwe mensen zijn ingetrokken ...ik heb dus nog steeds de huur van deze maand volledig betaald terwijl er al andere mensen wonen ....weet nu gewoon niet wat te doen...hoop op een advies van jullie

mvg

Zit maar een ding op: aanschrijving en sommatie om het restant borg en de de overmaat aan huur aan u terug te storten zodat verzuim ook schriftelijk ontstaat, daarna een incassoprocedure starten eventueel via een jurist .Ik kan u ook behulpzaam zijn : neemt u daartoe contact met mij op?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

heb hem vandaag aan de telefoon gehad daar lust een hond geen brood van van wat hij allemaal zei was erg grof ook tegen mijn moeder echt respectloos..we hebben die maandag een rondje gemaakt door het huis en alles was in orde ,nu heel verhaal over wat niet goed is ,hij heeft gezegt morgen alles over te maken dat wacht ik maar weer af en anders heb ik hier graag hulp van u bij..
mvg


Nou dat hoor je vaker misbruik van uitstaande borg. U mag mij altijd direct benaderen als er toch problemen blijven. Let op dat er zonder huurstaat een omgekeerde bewijslast is . De verhuurder moeten bewijzen dat de staat slechter is dan voor de huur. En normale gebruikssporen en slijtage en ouderdom mag niet huurder worden aangerekend.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

dat is nu idd aan de orde heb meerdere malen aangegeven dat er een aantal zaken niet in orde waren en er echt onderhoud nodig was ,nooit een reactie op terug gekregen ..maar als ik niks heb ontvangen morgen benader ik u zeker in mij verder te helpen ..al vast bedankt

mvg


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag