Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Hoi .ik had mijn koopwoning op huur gezet huurders had huur contract getekend .bijna 9 maanden kreeg ik rent in mijn rekening .met huur contract is ook ligtimatie bewijs gekopieerd .maar huurders waren niet gescreven in mijn huis .nou zijn ze bezig geweest voor hennepkewekrij in mijn wooning .politie zij duidlijk dat ik heb niks te doen omdat hum hebben alle bewijzen dat de huurders waren verantwordlijk voor dit .hier komt mij. Vraag schading wat is in mijn wooning geburd hoe krijg ik dat van mijn huurders wat zijn de blangrijk stappen omdeze schading rond te komen .

Beste vraagsteller,

Het is zeer belangrijk dat u contact opneemt met een gespecialiseerde advocaat hieromtrent. U kunt namelijk wel degelijk aansprakelijk worden gesteld voor de schade die uw huurders hebben veroorzaakt. Als zij illegaal energie hebben afgetapt kan dat ook voor uw rekening komen.

Mocht u er prijs op stellen kan ik u eventueel vrijblijvend doorbemiddelen binnen een landelijk kwaliteitsnetwerk van advocaten die u goed verder kunnen helpen bij deze kwestie.

Zij kunnen vrijblijvend uw zaak bekijken en inschatten wat de mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk om u op pro-deo basis bij te staan.

Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag