Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


hoe zorg ik ervoor dat mijn ex-man zijn telefoongesprekken met mij worden opgevraagd?

Uw vraag is mij niet helemaal duidelijk. De telefoongesprekken zelf kunt u niet opvragen want die worden nergens geregistreerd. Als u bedoeld dat uw ex man u gebeld heeft dan kunt u met het bedrijf waarmee u zelf belt contact opnemen. Die kunnen u aangeven met welk nummer gebeld is, wanneer en hoe lang tenzij het een geheim nummer is.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

beste Robert,het gaat namelijk om het volgende? ben nu bijna 2jaar aan het vechten voor mijn zoontje. het lijkt wel of ik helemaal doorgelicht wordt en mijn ex probeert echt alles om mij labiel te laten verklaren. hij echter totaal niet terwijl ik net ruim 8 maanden in het blijf gezeten heb en zelfs een aware heb van de politie,doet hij net of dat voor de lol is. voel me totaal niet gehoort en het lijkt af en toe zo onrechtvaardig? als ze echter de telefoongesprekken zouden beluisteren dan zouden ze meteen weten on horen wie hier nou labiel is? ben door alle ellende 62kilo afgevallen en helaas heeft hij weer ons adres gevonden. dan lijkt het echt of het allemaal voor niks is geweest.


het afluisteren telefoongesprekken is in Nederland alleen mogelijk bij verdenking van een strafbaar feit. Daarvan is bij u geen sprake dus zal politie of jusitie de gesprekken niet gaan opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag