Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Hoe zit het met mijn marktplaats verkoop?

Eergister heb ik een sterrenvolger verkocht via marktplaats, ik heb hierbij een foto bij mijn advertentie gezet met het product en gezegd dat die 100% werkt (wat ook zo is)
Iemand heeft deze gekocht zonder verdere vragen. Diegene heeft het geld overgemaakt en ik heb deze sterrenvolger met alles wat op de foto stond zeer goed verpakt verzonden.
De koper heeft alles heel binnen gekregen en ziet dat er dingen niet bij zitten (1 dingetje wist ik dat dat er niet bij zat maar heb gewoon alles opgestuurd wat op de foto stond) en wilt mij in gebreke stellen of hij wilt de koop ongedaan maken, ondanks dat ik alles heb opgestuurd wat op de foto stond. Ik kwam met een vergoeding van €25 zodat diegene in ieder geval een klein bedrag had voor wat missende onderdelen maar ging daarmee niet akkoord Hoe sta ik in mijn recht en ben ik verplicht om zijn koop ongedaan te maken?

Vast staat dat u niet geheel conform de koopovereenkomst heeft geleverd, want er ontbreekt een bestanddeel. Is dat bestanddeel belangrijk voor de werking van het product en/of is het duur? Is uw aanbieding ter vergoeding redelijk te noemen in dat verband? Indien dat zo is kan de koper onder de gegeven omstandigheden de koopovereenkomst niet ontbinden. Hij moet u de kans geven op herstel of vervanging of een redelijke prijsvermindering. Niet alle gebreken rechtvaardigen ontbinding. Houd de koper voet bij stuk dan kunt u mij direct benaderen voor wat juridische hulp.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag