Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Hoe maak ik bezwaar tegen bewindvoering?

Sinds de periode van ontvangen bericht zitting 1 en hiernavolgende is er het volgende voorgevallen.
Bewindvoering en mentorschap is niet bevorderlijk geweest voor mijn lopende zaak. Momenteel is er sprake van het niet uitvoeren van werkzaamheden [geen werk/geen inkomsten]. Arbeidsovereenkomsten welke niet zijn voortgezet/beëindigd. Organisaties welke niet meer openstaan voor samenwerking.
Organisaties waar afspraken met lopende betreffende betalingsregelingen niet correct zijn benaderd. Administratie en betaling volledig door de war geraakt in betreffende periode en per periode doorlopende betalingen. Administratie is niet meer correct en door de war geraakt. Overzicht periode betalingen is niet meer overzichtelijk en geeft een slordig overzicht van het niet/niet nakomen van betaalafspraken en voldoen aan betaal verplichtingen.
Vanwege de situatie en korte termijn planningen. Het uitvallen van administratie en niet meer in de gelegenheid tot sollicitatie en overige maatschappelijke activiteiten verder voort te zetten. Momenteel ben ik overbelast en overspannen geraakt.
Eerder besproken en voorheen lopende sollicitatie voor full time werk met lange termijn overeenkomst en eerder aangevraagde loopbaan ontwikkeling is gestagneerd en inmiddels zowat niet meer mogelijk. Sollicitatie activiteiten, loopbaan ontwikkeling en doorstroom naar het uitstromen uit de bijstand middels een baan met werkgever heeft dus gefaald.
Er was naast de voorbereidingen en eerder besproken en overlegde planningen en financiën, werken, wonen, gezond leven is niet meer mogelijk, volledig afgeblazen.
Kort samengevat mijn leven en van tevoren ingeplande voornemens is een grote puinhoop geworden. En het is een nog steeds lopenede ellende vanwege nog steeds geen correct lopende administratie.

Een samenvatting van wat er sinds de periode van 07 februari niet goed is gegaan.

Zonder vooraankondiging van de organisatie een rechtszaak/zitting. Bericht werd aan mij medegedeeld tijdens een gesprek welke ter kantoorlocatie ingepland en gehouden werd ten behoeve van een ander onderwerp [verhuizen/beëindigen overeenkomst].

Er is een aanvraag gedaan voor curatorschap welke destijds met mij besproken en bezwaard vanwege het niet van toepassing vinden. Alsnog is er op eigen initiatief van de organisatie een aanvraag gedaan voor curatorschap. Er is geen gesprek gehouden voor het aanpakken van de betreffende knelpunten na terugkomst in de woning.
Er was een voorlopige uitspraak van de rechtbank. Er is naar aanleiding van de voorlopige uitspraak een gesprek ingepland en gehouden ter kantoorlocatie en tijdens het gesprek is de voorlopige uitspraak besproken. Er is na het gehouden gesprek door de organisatie een keuze gemaakt voor een bewindvoerder/mentor.

Na de voorlopige uitspraak ben ik zonder oproep op de hoogte gesteld en is er een uitnodiging voor een volgende uitspraak geweest. De aanwezige personen hebben de zitting bijgewoond. Ikzelf was niet aanwezig en niet op de hoogte van de zitting. Dit is wat mij betreft vreemd en bezwaarlijk.
Ik ga er van uit dat bij een gerechtelijke/verplichte bewind/mentor de rechtbank hier een keuze maakt. Uit de bij de rechtbank beschikbare bewind/mentor. De bewind heeft een verzoek ontvangen van het leger des heils te worden aangesteld als bewindvoerder/mentor.

Er is navraag gedaan bezwaar te doen. Er is bezwaar gedaan bij de bewindvoerder/mentor. Deze heeft mij terugverwezen naar de rechtbank. Bij de rechter is een aanvraag gedaan het geheel terug te draaien/te herzien. Vanwege geen akkoord, bezwaar betreffende de aanvraag en het zelfstandig zonder mijn overleg/akkoord aanvragen van een bewindvoerder/mentor. Vanwege reeds lopende sociaal-maatschappelijke, zorg en loopbaan-ontwikkeltrajecten en planningen was het niet passend en naar mijn inziens niet bevorderlijk een bewindvoerder toe te passen. De gronden van de aanvraag heeft niet mijn akkoord [lichamelijk en geestelijk] plaatsgevonden. ICM aanvraag schadevergoeding.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag