Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Hoe krijg ik mijn vouwwagen uit de caravanstalling?

Onze vouwwagen staat in de stalling. Net als vorig jaar. Overeenkomst getekend. Nu besloten dat we de vouwwagen verkopen en we hebben een kopen en een mondelinge overeenkomst. Kopen wil de laatste blik nog werpen, maar gezien uitgebreide foto’s is hij tevreden en we hebben een akkoord over de prijs.
Ik heb de stallingseigenaar gebeld en gevraagd de vouwwagen eerdaags na zijn mogelijkheden buiten te zetten zodat ik deze kan ophalen. De eigenaar weigert dat omdat er in regel 10 van de overeenkomst staat dat er niet voor einde winterseizoen laatste weekend maart, een caravan, vouwwagen of camper uit de stalling gaat. Hij is niet te bewegen om dit te doen. Zijn argument is. Alles staat vol, vouwwagen staat zo dat er veel caravans voorstaan enz enz. En u hebt de overeenkomst getekend. Ik heb het nagelezen en warempel staat het daarin. Ik heb uitgelegd dat dit toch een andere situatie is. Een bijzonderheid en daarom hij mij de mogelijkheid moet geven om mijn eigendom terug te geven.
Ik vraag me af of dat zomaar kan?
Graag uw antwoord.
alvast dank voor de moeite.
Met vriendelijke groet,

Ik zie in dit geval niet echt iets wat onredelijk is behalve dat het geval van tussentijdse verkoop niets is geregeld, dan als dat vooraf is aangegeven zou men misschien een andere plaats toegewezen kunnen krijgen. Nu moeten alle eigenaren die in de weg staan met hun eigendom worden opgetrommeld om te verplaatsen of moet zij toestemming geven voor verplaatsing : wat kost dat wel niet?

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag