Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Hoe ik het bedrag € 6430,89 innen van mijn oude werkgevers?

Ik heb te horen gekregen van de curator dat het faillissement is opgeheven wegens baten. Ik had een vonnis ingediend van 6430,89 dit zijn vakantie dagen en overuren deze zijn uit coulance ontstaan. In het contract stond duidelijk vermeld dat de overuren en vakantie dagen werden uitgekeerd aan het einde van het jaar. Maar omdat er elke keer geen geld voor was werd ons uitstel gevraagd. Als ik vakantie wilde opnemen was het altijd lastig moeilijk druk enz enz enz zo was er altijd wel wat. Het UWV heeft netjes een deel uitgekeerd over een deel van 2019 en een deel van 2020 maar dit is het rest bedrag wat er nog open staat.
Heb net het UWV aan de bel gehad en die zeiden me dat hun niks voor me konden betekenen, dus me hoop is op jullie bevestigd.
Het gaat om een hoop centjes waar ik hard voor gewerkt heb. Het kan niet zo zijn dat de heren 1 met 2 dure rolexen en een vette audi en de ander met een vorstelijke woning en kingsize auto zo verder kunnen gaan en de dans ontspringen.

Wachtend op u antwoord.

Met vriendelijke groet,

Beste,

Ik kan me inderdaad voorstellen dat u graag dit bedrag wil innen. Neemt u even vrijblijvend contact met mij op zodat ik met u de mogelijkheden kan bekijken?

Beoordeel dit antwoord:

Het is van belang of uw werkgever een BV was? Of een eenmanszaak, vof, maatschap. In het eerste geval vist u waarschijnlijk achter het net. In het tweede geval blijft uw vordering staan en kunt u gedurende 20 jaar proberen dit alsnog te incasseren. Gezien uw verhaal (de heren zelf hebben nog veel vermogen) vrees ik dat er sprake is van een BV. In dat geval zijn de heren alleen aansprakelijk bij wanbeleid. Anders gaan ze -helaas- vrijuit. Win advies in bij een gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat (lid specialisatievereniging). Vaak is het eerste gesprek gratis. Hoed u voor mensen/juristen, die u gouden bergen beloven. Vaak volgt er na de factuur (en betaling daarvan) een teleurstelling.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag