Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Hinder blaffende hond buren

Al enige tijd hebben we last van de hond van onze buren die zit dag en nacht in een kennel in de achtertuin achter de garage van de buren maar aangrenzend aan onze schutting ... die hond blaft meer dan 8 uur per dag en zeer regelmatig gaat dat in de nacht ook nog een door waardoor niemand meer een nachtrust heeft ik heb in de tussentijd geluidsopnames gemaakt ook in de nacht want t is niet oke zo.. het volgende probleem komt daarbij kijken dat als we met onze buren in gesprek willen gaan dan klopt het niet wat wij zeggen enz. enz.
vorige week hebben wij iemand van de woningbouw over de vloer gehad omdat wij iets moesten aanvragen en die meneer is even komen kijken en die heeft ook al gezegd dat het niet normaal is dat die hond de hele dag blaft en dat we geluk hebben dat onze eigen hond er niet op reageert.
Ik wil eigenlijk alleen weten welke weg ik nu moet bewandelen ik heb 3 weken geleden een briefje bij de buren in de brievenbus gedaan dat ze tot een bepaalde tijd de tijd krijgen zodat wij eventuele verbetering kunnen constateren en als dat niet het geval is dat wij genoodzaakt zijn om juridische stappen te gaan ondernemen en dat wij de eventuele gemaakte kosten op hun zullen verhalen..
met vriendelijke groet,


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag