Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Hierbij hebben wij een gemeenschappelijke schutting van de Woningbouw
Ik heb een huur een woning van de woningbouw, de buren zit in een koophuis maar die wordt nu gehuurd de buren hebben een wasrekje over onze plank de hakken zitten bij ons in de tuin, gebruik het niet want ze heeft een droogmolen, wij vinden dat de buren het rekje maar in hun eigen tuin hangt , de woningbouw doet niets wij kijken er tegen aan.
Is er wat tegen te doen.

Een gemeenschappelijke schutting mag tot op de dikte van de helft worden gebruikt voor het vast maken van zaken en dus niet aan uw kant.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Wat zal ik moeten doen om dit op de lossen de woningbouw gaat het niet oplossen, de buren hebben wij al mee gepraat en werken ook niet mee.


Een korte brief van een jurist of soms zelfs een e-mail kan nog wel eens deuren openen. Er wordt dan verwezen naar de rechten en plichten van buren: neemt u hiertoe contact op vrijblijvend?

Beoordeel dit antwoord:

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn van het SBS6 televisieprogramma ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’. In dit programma lost Mr. Visser hooglopende kwesties en conflicten op.

Mr. Visser is ruim 20 jaar geleden begonnen met het tv-programma 'De Rijdende Rechter' omdat hij vond dat alle mensen recht hebben op recht. En dat vindt hij nog steeds!

Wij hebben uw case gelezen en vragen ons af wat de situatie nu is? Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw zaak in ons televisieprogramma te behandelen.

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag