Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Het hotel dat ik geboekt heb blijkt na boeking en voor ons vertrek gedurende het verblijf het binnenzwembad en de sauna te verbouwen. Daarvoor in de plaats hebben ze een shuttle service opgezet om deze faciliteiten vanuit een afgelegen hotel te kunnen bieden. Ik ging er echter van uit dat deze in het hotel zouden zitten en zo is het voor ons minder aantrekkelijk om hier gebruik van te maken. Na het melden hiervan was de reisorganisatie geenzins van plan om een alternatief hotel aan te bieden of om annulering kostenloos mogelijk te maken. Wat zijn mijn rechten in deze en mag de aanbieder dit zomaar faciliteiten veranderen van plaats naar buiten het complex?

Hallo,

U kunt de overeenkomst vernietigen en (een deel) uw geld terugvragen, op grond van dwaling. U verwachtte immers iets anders dan u kreeg en hieromtrent is er een onjuiste voorstelling van zaken geweest vanuit de reisorganisatie.

Tenzij u natuurlijk heeft laten blijken/zien dat u akkoord ging met dit alternatief, door er bijvoorbeeld gebruik van te maken.Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag