Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedendag,

Door ons is een buscamper gehuurd voor de periode van twee weken. Op de terugreis vanuit Oostenrijk is er op de Duitse autobanden ter hoogte van München met de snelheid van ca. 110 km een doucheraam uitgewaaid/gevallen. Dit raam is door ons gedurende de huurpériode niet gebruikt en is voorzien van een vouwgordijn.
Door verhuurder is nu de borgsom van 600 euro ingehouden en hij weigert deze terug te betalen. Het valt ons op dat aan de buitenzijde van de camper ter plekke van de bevestiging een slordige kitrand zit en een extra schroefgat. Wij zijn stellig van overtuiging dat dit een door verhuurder slecht uitgevoerde reparatie is. Vraag kan verhuurder de borgsom zonder meer in houden en wat kunnen wij doen om alsnog onze borg retour te krijgen.

Dat is altijd moeilijk om borg terug te krijgen , dan moet u de verhuurder echt gaan aanschrijven en sommeren de borg terstond terug te betalen en u dient het goed te motiveren waarom de schade die is ontstaan niet in uw risicosfeer ligt, vanwege een fout zijnerzijds. U moet dat ook kunnen bewijzen, anderzijds wat voert de verhuurder aan als logische verklaring dat een raam zomaar uitwaait? Ook relevant is de voorwaarden waarmee u akkoord bent gegaan.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag