Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedenavond,
We hebben afgelopen maand een personeelsuitje geregeld en daarbij 22 personen opgegeven. Helaas hebben we het uitje anderhalf week van tevoren moeten annuleren wegens vele afzeggingen. Nu zijn daar annuleringskosten aan verbonden. Dit is prima alleen eisen ze 100% van het bedrag. Het onderstaande stond in de voorwaarden.

6. Annulering door opdrachtgever

Annulering van de overeenkomst door de opdrachtgever is mogelijk door middel van een (aangetekende) brief te versturen aan TB Events.

Bij annulering van de overeenkomst door de opdrachtgever is de opdrachtgever in ieder geval het volgende verschuldigd aan de organisator:
- Tot 90 dagen voor de afgesproken datum: 25% van het afgesproken bedrag.
- Van 90 tot 60 dagen voor de afgesproken datum: 50% van het afgesproken bedrag
- Van 60 tot 30 dagen voor de afgesproken datum: 75% van het afgesproken bedrag

Indien annulering plaatsvindt binnen 30 dagen voor aanvang is de opdrachtgever 100% verschuldigd van het afgesproken bedrag.

Het is voor ons onmogelijk om dit te betalen en kunnen niet garanderen om binnen 3 maanden weer iets nieuws te plannen. Wat kunnen wij nu het beste doen? Hebben zij recht om dit te eisen?
Bedankt alvast,Ervan uitgaande dat deze voorwaarden aan u voor of bij het sluiten van de overeenkomst zijn verstrekt, zijn deze geldig. Helaas heb ik geen positiever nieuws voor u.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag