Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Goedemiddag,

Ik woon nu 3,5 jaar samen ik ben ook op het adres ingeschreven. We hebben geen kinderen niet getrouwd maar willen wel een samenlevingscontract aangaan zodat we verbonden zijn.
Maar nu is het grote probleem we hebben allebei een andere bewindvoerder en ik wil graag de zelfde als die van hem. Ik ben vrijwillig bij een bewind gekomen deze was mij zoveel jaar aangeboden. het gaat echt niet goed nemen niet op reageren niet vraag ik iets zoals 10 euro ivm iets wat nodig is en hun zelf de rekening daarvoor kan overhandigen willen ze niet. Dan zeggen ze vraag maar aan de bewind van je vriend want die krijgt het vast wel.. ik vind niet kunnen dat dit gezegd word. Ik heb bij de rechtbank aangevraagd of ik van bewind voering kan veranderen bijv naar die van mijn vriend omdat ik alleen maar ruzie heb met me huidige .
vandaag geweest de bewind heeft dingen op papier gezet wat zeker niet klopt en niet waar is. Ik heb getuigen als ik bel dat hun zeggen nee krijg je niet me vriend krijgt per weekgeld meer als ik als 'vrouw' ik heb geen overzicht over hoe en wat me vriend krijgt alles netjes thuis en ik krijg helemaal niks vraag ik er naar dan doen hun of hun neus bloed. Maar de rechtbank stond dus achter hun met alles waar ik mee aankwam ze wouden me niet eens aanhoren. bewind was niet aanwezig die was via de telefoon en ik was wel aanwezig met mijn moeder in de zaal. snap er niks meer van. zou het samenlevingscontract bij de gemeente wat opleveren niet trouwen geen geld voor maar partnerregistratie?.. we willen het al maar als dat kan helpen gaan we er sneller mee door..
Heeft iemand anders misschien nog een oplossing? hoger beroep of iets?

heel erg bedankt!

Groetjes

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag