Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedemiddag, ik ben met mijn ex vriendin een lening aan gegaan bij mijn ouders. Dit alles door de notaris vast laten leggen.Nu zijn we uit elkaar en wil ze niks meer betalen. ze dreigt dat ze wsnp in gaat, zodat mijn ouders kunnen fluiten naar haar gedeelte(ik betaal de helft van het afgesproken maandtermijn netjes elke maand.)
wat moeten we nu ?. praten wil ze niet meer.

U zit in een lastig parket. Maar uw ex-partner kan niet zonder meer in de WSNP hoewel het risico niet uit te sluiten is dat dit wel gebeurd. U zou dus toch kunnen proberen om de vordering te innen door de druk op te voeren en een ingebrekestelling te versturen of zelfs een concept dagvaarding. Als u weet of uw ex partner een baan heeft zou u zelfs beslag kunnen leggen op haar salaris of bijvoorbeeld op haar bankrekening..

Beoordeel dit antwoord:

Het verstandigst zou zijn om een advocaat in te schakelen. Vaak zijn enkele gepeperde brieven al voldoende, leert de ervaring. En anders is beslaglegging inderdaad een goede mogelijkheid. Als de overeenkomst correct is vastgelegd zal de rechter hier toestemming voor geven.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag