Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Geluidsoverlast door 5 koppige band

Ik woon op een bedrijven terrein, wij hebben een bedrijfswoning en drijven onze bedrijven daar van uit, nu is daar best veel omgevingsgeluid waar wij aan gewend zijn en in de avonden van onze rust kunnen genieten

Onze buurman heeft een zoon en onze buurman dacht ik heb ruimte over, dus de jongens kunnen daar 3 keer in de week en op zondag best wel met een 5 koppige band spelen?

Dat bedrijf is alleen voor doelmatig bedrijf en niet voor een geluidsstudio zonder dat er ook maar iets geïsoleerd is en de oefen avonden beginnen half 8 tot 11 uur in de avond de drums basgitarist toetsen etc. zijn daardoor in onze woonkamer te horen, tv en op tijd naar bed gaan zit er niet in als we in onze tuin zitten buiten horen wij ongewild hun muziek waar ik de genre nog niet van weet.

Meneer wil dat wij hun zoon van 26! Niet lastig vallen met een appje of sms i.v.m. de geluidsoverlast en het maar moeten nemen? En wanneer het hun uit komt, ik heb lang geduld gehad 7 jaar en mij echt niet de les laat lezen wanneer ik naar bed kan gaan mede omdat dit niet 1 keertje in de week gebeurd maar 3 keer in de week, als wij pech hebben met een live stream worden de versterkers op hogere toeren gedraaid, het is geen betaalde baan de bandleden hebben een andere baan, dus kijkt mij onder een hobby bandje waar wij heel veel last van hebben, heb gemeente gebeld of er überhaupt een vergunning is voor die ruimte, en of ik een punt heb om te zeggen, jullie stoppen met oefenen en eerst de ruimte met isolatie voorzien gezien hun progressie en straks weer op een festival mogen staan zijn de avonden tot laat een ware hel, politie heb ik gebeld en krijg te horen dat dat weer naar een aparte onderdeel gaat, u begrijpt hopelijk dat ik op mijn hakken loop mede omdat ik ongeneeslijk ziek ben en ik niet naar mijn bed kan wanneer ik dat wil vim de overlast

Graag uw mening ook hoe ik dit juridisch kan oplossen ze zijn nogal erg gesteld op zich zelf en vader en zoon voelen zich geweldig ook in die rol om te bedenken dat zij het bij het rechte eind hebben, en wat zijn mijn rechten hierin?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag