Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Geen salaris ontvangen

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Een Bedrijf. Ik heb een 0 uren contract en deze loopt tot 18 mei 2021. Gemiddeld heb ik sinds het begin van mijn werk altijd 4 dagen gewerkt wat mijn salaris gemiddeld op 1500€ bracht.

In februari werd ik opgeroepen om te komen in het filiaal. Mijn contract werd niet verlengd maar ik hoefde mij geen zorgen te maken want ik zou gewoon betaald worden tot het eind van mijn contract. ( dit heb ik ook zwart op wit )

Nu worden wij altijd de 20e van de maand uitbetaald en ik heb op tot heden niks ontvangen en net ook te horen gekregen dat ze mij niks meer willen betalen.

Wat kan ik hiermee???
Ik woon samen ik heb een auto en kinderen en heb rekeningen te betalen wat nu niet lukt

Op basis van hetgeen u heeft omschreven vermoed ik dat u recht heeft op doorbetaling van uw loon, maar dat is afhankelijk van de arbeidsovereenkomst en de gemaakte afspraken. Indien uw werkgever het loon niet vrijwillig betaalt, raad ik u aan om via een jurist of advocaat een brief aan uw werkgever te zenden met het verzoek het loon te betalen. Indien uw werkgever het loon niet vrijwillig betaalt, dan kunt u uw werkgever dagvaarden. Dan wordt de loonbetaling via de rechtbank afgedwongen.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag