Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Geachte mevrouw/mijnheer,

Allereerst wil ik u meedelen dat mijn zoon een lichte vorm van autisme heeft en woont onder begeleiding van S te D.
Kort geleden heeft mijn zoon een appartement in Z verlaten en een nieuw appartement in D betrokken.
Mijn vraag aan u is dat er in het oude appartement nog sommige dingen verwijderd moesten worden daarvoor hadden we nog tot 8 februari de sleutel van zijn oude appartement in Z.
Op zaterdag 2 februari j.l ben ik zelf nog in het appartement in Z geweest en heb daar wat klusjes gedaan waaronder gordijnrails verwijderd gaatjes in de muren gevuld en het belangrijkste waar het om gaat ik had alvast een deel van het laminaat van de de vloer gehaald(ongeveer de helft)en dat wat nog bruikbaar was van het laminaat tegen de muur in de woonkamer gezet met de gedachte dat wij de bewuste maandagavond 4 februari 2013 de rest zouden verwijderen om vervolgens dit weer bij ons thuis te gebruiken.
Bij aankomst op maandagavond 4 februari 2013 was heel het appartement leeg gehaald en bij navraag bij de leiding van S hadden zij toestemming gegeven om deze te verwijderen en weg te gooien zonder ons daar van op de hoogte te brengen en zoals ik aan het begin al zij mijn zoon had tot 8 februari 2013 de sleutel van dat appartement.
We zijn op maandagavond 4 februari 2013 ook gelijk verhaal wezen halen bij de begeleiding van M maar de persoon die daar over moest beslissen was niet aanwezig.
Een dag later liet zij wel telefonisch weten zich te verontschuldigen dat zij ons niet had ingelicht over het weggooien van de laminaatvloer en ondervloer.

Graag uw reactie.U stelt geen vraag, maar ik vermoed dat u wil weten of recht heeft op schadevergoeding. En dat is zo. U kunt 'S' vragen om u de geleden schade te vergoeden.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag